Creative Life!

Creative life: here I come!

Go big or go home! Op 18, 19 & 20 oktober 2024 sta ik als Proud Partner op Creative Life in de Werkspoorkathedraal in Utrecht.

Wat is Creative Life?

'Creative Life is een creatief en inspirerend event, georganiseerd voor én door creatieve mensen, op één van de tofste evenementenlocaties van Nederland! Doe hier je inspiratie en ideeën op, ontdek de nieuwste trends, ontmoet inspirerende ondernemers, shop de allermooiste en unieke items, ontdek jouw creatieve talenten en neem deel aan de talloze workshops en masterclasses. Natuurlijk kun je tussendoor genieten van het lekkerste food, drinks and a lot of fun!'

Bron: https://creativelife.nl/

Little Yune x Creative Life

Tijdens Creative Life heb ik mijn eigen 'pop-up' shop van 4,8 x 2,5 meter! Een heerlijke grote plek om mijn eigen mini winkeltje te draaien voor 3 hele dagen. In de plattegrond van Creative Life vind je mij op plek 219! (zie de plattegrond hieronder)

 

Wat kun je dan shoppen?

Tijdens Creative Life kun je het gebruikelijke assortiment van Little Yune shoppen. Haarbanden voor mama & mini, je kunt de teddytassen bewonderen en bestellen, je kunt de standaard haarspeldjessetjes shoppen maaaar er komt nog iets heel tofs! Ik lanceer tijdens Creative Life namelijk mijn nieuwe concept! *tromgeroffel*

Clip & Create

Tijdens Creative Life ga ik voor het eerst draaien met Clip& Create. De manier voor jou als mama om jouw eigen haarspeldjessetjes samen te stellen. Ik krijg zo vaak de vraag of bepaalde setjes gehusseld mogen worden dat ik dacht: dit moet anders! Dus vanaf nu zul je op alle beurzen/ markten & braderieën mijn kraam aantreffen met het Clip& Create concept! 

En online dan?

Na Creative Life ga ik ook de website zo inrichten dat het voor jullie mogelijk wordt om losse speldjes te kopen en je dus zelf setjes kunt samenstellen! Maar door de drukte van Creative Life, de Sinterklaascollectie en de komende markten moet dit helaas even wachten (soms vergeet ik dat ik ook maar 24 uur in een dag heb).

 

Het lijkt me dus enorm leuk als ik jou ook zie op Creative Life en je daar als eerste mijn nieuwe concept kunt uitproberen. Ik heb er zin in!